Adres

Brugstraat 29
1775 BC Middenmeer
tel. 0227-501696

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


ma: gesloten
Di t/m Vr: 7.30-12.30 en 13.00 tot 18.00
Za       : 10.00-16.00

Paneelgordijnen

Collectie

Voor wie trendsettend wil zijn in haar interieur zijn de paneelgordijnen  een aanrader. De collectie biedt een ruime keuze in transparante, uni, structuur en gedessineerde paneelstoffen in diverse kleurstellingen. Paneelgordijnen komen het beste to haar recht bij grote raampartijen en schuifpuien. 

Uitvoering

De paneelgordijnen kunnen worden uitgevoerd in een drietal modellen. Verschillende kleuren panelen in één gordijn of kleurcombinaties per paneel in combinatie met baleinen (japans paneel). Er zijn vele variaties mogelijk met 2 verschillende ophang systemen. 

Accessoires

De paneelgordijnen kunnen worden voorzien van houten en aluminium onderlijsten en baleinen. 

Systeem kleuren

De systemen zijn uitvoerbaar in de kleur wit en aluminium. 

Bediening

Standaard wordt het paneelgordijn geleverd met stangbediening, de panelen zijn dan gekoppeld. Wanneer u de panelen in iedere gewenste positie wilt plaatsen kiest u voor de niet gekoppelde uitvoering. Optioneel is het paneelgordijn leverbaar met hand, koord of elektrische bediening. 

Toepassing 

Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ook als afscheiding – of kastenwand zijn ze erg functioneel. In een handomdraai is een kamer opgedeeld in tweeën wanneer u even behoefte heeft aan tijd voor uzelf.