pijl

ADRES

Brugstraat 29
1775 BC Middenmeer
tel. 0227-501696

info@zeilmakerijbraak.nl


ma: gesloten
Di t/m Vr: 7.30-12.30 en 13.00-17.00
Za: 10.00-16.00

Paneelgordijnen

Collectie
Voor wie trendsettend wil zijn in haar interieur zijn de paneelgordijnen  een aanrader. De collectie biedt een ruime keuze in transparante, uni, structuur en gedessineerde paneelstoffen in diverse kleurstellingen. Paneelgordijnen komen het beste to haar recht bij grote raampartijen en schuifpuien. 

Uitvoering
De paneelgordijnen kunnen worden uitgevoerd in een drietal modellen. Verschillende kleuren panelen in één gordijn of kleurcombinaties per paneel in combinatie met baleinen (japans paneel). Er zijn vele variaties mogelijk met 2 verschillende ophang systemen. 

Accessoires
De paneelgordijnen kunnen worden voorzien van houten en aluminium onderlijsten en baleinen. 

Systeem kleuren
De systemen zijn uitvoerbaar in de kleur wit en aluminium. 

Bediening
Standaard wordt het paneelgordijn geleverd met stangbediening, de panelen zijn dan gekoppeld. Wanneer u de panelen in iedere gewenste positie wilt plaatsen kiest u voor de niet gekoppelde uitvoering. Optioneel is het paneelgordijn leverbaar met hand, koord of elektrische bediening. 

Toepassing
Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Ook als afscheiding – of kastenwand zijn ze erg functioneel. In een handomdraai is een kamer opgedeeld in tweeën wanneer u even behoefte heeft aan tijd voor uzelf.

© Zeilmakerij Braak 2021.
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.