Adres

Brugstraat 29
1775 BC Middenmeer
tel. 0227-501696

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


ma: gesloten
Di t/m Vr: 7.30-12.30 en 13.00 tot 18.00
Za       : 10.00-16.00

Plissé en Duette ®

Collectie

De collectie omvat een breed scala aan doekkwaliteiten. Een breed kleuren pallet, van transprarant tot verduisterend, van gemetalliseerd tot perlex achterzijde voor een hogere reflecterende waarde. De plissé stoffen zijn leverbaar in plooibreedte van 20 mm De Duette ® stoffen zijn leverbaar in 25, 32 en 64 mm plooibreedte. De Duette ®  heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

Uitvoering

De Plissé en Duette ® gordijnen zijn in verschillende modellen leverbaar. De Plissé & Duette ® zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres Ook de populaire top down en dag & nacht model is leverbaar. 

Bediening

U heeft bij de Plissé en Duette ® gordijnen de keuze uit koord, ketting, handgreep, stang, rotatie en elektrische bediening. 

Systeem kleuren

De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit uitgevoerd. Optioneel kunt u zonder meerprijs de profielen laten uitvoeren in crème, antraciet of zilver. 

Toepassing

De Plissé en Duette ® gordijnen zijn producten welke bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar zijn. Ook geschikt voor badkamers. 

Leveranciers

     

®  Registered trademark of Hunter Douglas