pijl

ADRES

Brugstraat 29
1775 BC Middenmeer
tel. 0227-501696

info@zeilmakerijbraak.nl


ma: gesloten
Di t/m Vr: 7.30-12.30 en 13.00-16.30
Za: 10.00-16.00

Verandazeilen

Wilt u op een zonnige dag onder  uw veranda of overkapping zitten, maar wordt dit onmogelijk gemaakt door wind of tocht? Of wilt u ’s avonds nog even van de avondzon genieten maar wel met een aangename temperatuur ?

In dat geval  kunt u uw veranda of overkapping volledig óf deels afsluiten met verandazeilen. De verandazeilen zorgen voor een aangename temperatuur en zorgen er bovendien ook voor dat deze temperatuur langer blijft hangen. Door het aanbrengen  van ramen in deze zeilen kunt u nog steeds van uw tuin en de omgeving genieten.

De verandazeilen van Braak Zonwering & Zeilmakerij worden in overleg met u op maat gemaakt en geheel naar uw wens uitgevoerd met ramen in model en ritssluitingen en haken om het geheel te openen bij mooi weer. De zeilen worden vastgezet met draai-tourniqettes en zijn volledig te demonteren zodat u ze kunt opbergen als u ze niet gebruikt. Het pvc doek waar wij de verandazeilen van maken is van hoogwaardige kwaliteit en is in diverse kleuren te verkrijgen. 

Het transparante venster is niet kras en hitte bestendig dus hou daar wel rekening mee met warmte bronnen. Hoe groter het venster, hoe meer kans op rimpelvorming.

 Zeilmakerij Braak 2021.
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.