pijl

ADRES

Brugstraat 29
1775 BC Middenmeer
tel. 0227-501696

info@zeilmakerijbraak.nl


ma: gesloten
Di t/m Vr: 7.30-12.30 en 13.00-16.30
Za: 10.00-16.00

Rolgordijnen

Collectie

De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. Het ruime kleur pallet, die u kunt afstemmen op uw interieur zijn leverbaar in verschillende transparante en verduisterende kwaliteiten. Zo hebben wij stofkwaliteiten met verschillende lichttransparanties, maar ook een breed scala aan verschillende stijlen. De metallics, naturals, geperforeerde stoffen, kinderdessins en nog vele andere uni- en dessinstoffen kunnen zowel in een trendy, modern, als klassiek interieur toegepast worden. Er zijn vele oogstrelende combinaties mogelijk met schulpranden, roedes en ringen. 

 Uitvoering

De rolgordijnen zijn in 6 verschillende modellen uitvoerbaar. Met de traditionele montage steunen, het montage profiel of luxe cassette of dakraam varianten. 

Accessoires

Maak uw rolgordijn uniek door het uit te voeren met een schulprand, zeilringen, houten of aluminium onderlijst, of kristal accessoires. 

Systeem kleuren

De systemen zijn uitvoerbaar in een 5-tal warme of tijdloze kleuren, zodat deze perfect aansluiten op uw kozijn.

Bediening

Standaard wordt het rolgordijn geleverd met een kettingbediening. Het rolgordijn is optioneel leverbaar met een veermechanisme of elektrische bediening. 

Toepassing

Het rolgordijn is een traditioneel product dat heel goed gecombineerd kan worden met overgordijnen. Dit kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. Alleen voor de badkamer zijn een beperkt aantal stoffen geschikt. 

 Zeilmakerij Braak 2021.
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.