pijl

ADRES

Brugstraat 29
1775 BC Middenmeer
tel. 0227-501696

info@zeilmakerijbraak.nl


ma: gesloten
Di t/m Vr: 7.30-12.30 en 13.00-16.30
Za: 10.00-16.00

Velux raamdecoratie

Welke behoefte u ook heeft, VELUX heeft de oplossing. VELUX dakramen en VELUX raamdecoratie hebben de perfecte klik: ze zijn voor elkaar gemaakt! En VELUX raamdecoratie is verkrijgbaar voor alle VELUX dakramen: zelfs voor die van 25 jaar en ouder! Zo is er voor iedere behoefte een oplossing.

Verduisterend rolgordijn
Velux verduisterende rolgordijnen bieden u verduistering op elk gewenst moment van de dag. Om uw kamer zo goed mogelijk te verduisteren zijn de rolgordijnen perfect passend gemaakt op Velux dakramen. Verbetert de isolatie van uw dakraam tot wel 33% in gesloten toestand.

Verduisterend rolgordijn + plissé gordijn
Voor complete controle over daglicht is dit gecombineerde product de perfecte oplossing.U krijgt zowel een handbediend verduisterend rolgordijn al seen handbediend plissé gordijn. Zo kunt u uw kamer verduisteren om te slapen en kunt u het daglicht overdag verzachten. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren in combinatie met een wit plissé gordijn.

Rolgordijn
Velux rolgordijnen verzachten de gloed van de zon voor uw eigen comfort en beschermt uw kunstwerken, meubels en inrichting tegen het verschieten van kleur. Standaard worden de rolgordijnen geleverd met zijgeleiding van geanodiseerd aluminium. Tegen een meerpijs zijn de rolgordijnen leverbaar in Slim Design en Wit Design. 

Plissé gordijn
Velux plissé gordijnen zijn gemaakt van lichtdoorlatend polyester met een coating, zodat ze eenvoudig met een vochtige doek te reingen zijn.U kunt precies de juiste hoeveelheid licht binnen laten komen, dankzij het speciale geleidingsysteem waarmee u het gordijn eenvoudig en soepel op ieder gewenste positive in het dakraam stop kunt zetten.

Energie comfort gordijn
Velux Energie Comfort gordijn heeft een isolerende honinggraatstructuur met een aluminium coating aan de binnenkant en geeft daardoor een verduisternd effect. Het gordijn verhoogt in gesloten toestand de isolatie van het dakraam tot wel 34%, waardoor uw binnencomfort verhoogd wordt. Deze gordijnen hebben een slank design en zonder zichtbare koorden.

Jaloezie
Velux jaloezieën laten precies de juiste hoeveelheid daglicht binnen met behoud van uw privacy. Velux jaloezieën zijn ook vochtbestendig en daardoor uitermate geschikt voor keukens en badkamers. In gesloten toestand verhoogt de jaloezie de isolatie tot wel 27%.

Buitenzonwering
Velux buitenzonweringen bieden u een effectieve warmtewering omdat de zonnestralen worden geweerd voordat deze het glaselement bereiken. De buitenzonwering stopt de warmte en houdt uw kamer koel. Het is gemaakt van duurzaam vuilafstotend materiaal. De buitenzonwering past op ieder Velux dakraam en is eenvoudig van binnenuit te monteren en te bedienen.

 Zeilmakerij Braak 2021.
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.