Adres

Brugstraat 29
1775 BC Middenmeer
tel. 0227-501696

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


ma: gesloten
Di t/m Vr: 7.30-12.30 en 13.00 tot 18.00
Za       : 10.00-16.00

Horren

Gaspra raamrolhor

Geen vliegen of andere insekten meer in huis. Beveilig u woning met exclusieve maatwerkhorren.De elegante cassette, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.
De geleiders zijn voorzien van een dubbele borstelafdichting.
Ook de onderlat is voorzien van een borstel afdichting waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd. De hor wordt geleverd met een veerrem waardoor de onderlat langzaam naar boven gaat bij het openen van de hor. 

 

Plissédeur

De plisséhordeur is de hordeur voor jong en oud. De deur is gemakkelijk te bedienen en bijna overal toe te passen. Het geplisseerde gaas is niet alleen fraai, maar ook beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Ongelukjes met kinderen of huisdieren komen dan ook minder vaak voor. Mocht het toch gebeuren, dan hersteld het zichzelf; het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan. 

De deur wordt standaard geleverd met borstel. Die ervoor zorgt dat de deur goed en geruisloos sluit. Door de lage geleiding rail van 3 mm heeft u een obstakelvrije doorgang.
De deur is op eenvoudige wijze te demonteren zodat u het product eventueel in de wintermaanden kunt opbergen en of reinigen. Bij bredere deuren kan men 2 deuren tegen elkaar laten aansluiten eventueel met een magneetstrip.